Konst , kultur & musik-tillställningar

y1

Persisk Kulturafton

Kina Jacobsson är en av de främsta specialisterna i Sverige på persiska mattor. Under sina aftnar håller hon föredrag om persiska mattor i kombination med detta berättar hon om den persiska kulturen. Syftet med kvällen är att lära er om olika persiska mattors ursprung, hur de framställs och om människorna bakom dessa konstverk.

Äkta mattor förtjänar en kunskapsmässig presentation. Varje matta är knuten för hand, antalet knutar per kvadratmeter kan variera från 80,000 till 1,000 000 knutar per kvadratmeter, Förutom tätheten är kvalité på ullen en viktig faktor. Kina kommer därför att berätta om vad man ska tänka på vid ett mattinköp.

Det kommer att finns möjlighet att använda sig av sin nyfunna lärdom då man kan köpa mattor denna kväll till mycket förmånliga priser. Garantier och bytesrätt ges i 6 månader. TIPS: Då många gärna vill köpa mattor under kvällens gång rekommenderar vi att ta mått.

Alla är varmt välkomna att delta, ni kan anmäla er genom att skicka en email till info@k-jacobsson.se. Ni kan komma i stora som små grupper.

y5
y6

 

 

Auktioner

d3
d4

 

 

Konst och Musik tillställningar

Vi håller unika konst och musik tillställningar i butiken ett antal gånger under året, där våra kunder för möjligheten att upptäcka nya konstnärer och artister.

IMG_5799
IMG_5811
_MG_5748